Tina Monberg er partner i mediationcenter a/s og efterspurgt international foredragsholder. Som forfatter til mere end fem bøger om nye relations- og samarbejdsformer har hun hjulpet organisationer og virksomheder til at fungere i fremtidens multisamfund.

Hendes bøger er blevet anprist, som værende obligatorisk læsning for virksomhedsledere. Med sin tværfaglige baggrund som mediator, advokat og exam. psykoterapeut evner hun at inspirere og anvise vejen til en bedre verden, hvor forskellighed er et aktivt og samarbejde er et must.

I 2000 etablerede hun et af Danmarks førende selskaber med speciale i konflikter og nye samarbejdsformer ved brug af mediationsmetoden og med fokus på de menneskelige relationer.

Tina har udviklet The Butterfly Effect, som er et nyt ledelses-koncept. Du kan læse mere om det her som hun også holder foredrag om.

Ny bog af Tina Monberg

Den bedst tjenende virksomhed af Tina Monberg og Marie Kraul

Glæd dig til at læse “Den Bedst Tjenende Virksomhed” Riv siloerne ned – Byg platformene op – Sæt bevægelsen fri”

Bogen er for den modige leder, der gerne vil forene det at gøre noget godt for sin omverden med at tjene penge. Det handler om at skrotte silotankegange, budgetter, stabs-funktioner og andre rigide strukturer. Om ledere, der bruger deres intuition til at se, hvad der er brug for og som kan kommunikere let forståelige mål, som alle i organisationen brænder for. Det handler om at bruge facilitator funktionen og sætte medarbejderne fri. Men først og fremmest handler det om at vende tilbage til den måske vigtigste dyd som leder: den sunde fornuft. Vi har bl.a. interviewet fremsynede ledere som Jan Carlzon (SAS), Hanne Lindblad (CallMe), Thomas Harttung (Aarstiderne), Jan Wallander (Handelsbanken) og  Michael Møllmann (NOVO Nordisk).

© Copyright - tinamonberg.dk / design: dbyk.dk