Tina Monberg, mediator, advokat, exam. psykoterapeut samt stifter af mediationcenter a/s har medvirket til følgende bøger:

Den bedst tjenende virksomhed af Tina Monberg i samarbejde med Marie Kraul og Gitte Larsen.

Glæd dig til at læse “Den Bedst Tjenende Virksomhed” Riv siloerne ned – Byg platformene op – Sæt bevægelsen fri”

Bogen er for den modige leder, der gerne vil forene det at gøre noget godt for sin omverden med at tjene penge. Det handler om at skrotte silotankegange, budgetter, stabs-funktioner og andre rigide strukturer. Om ledere, der bruger deres intuition til at se, hvad der er brug for og som kan kommunikere let forståelige mål, som alle i organisationen brænder for. Det handler om at bruge facilitator funktionen og sætte medarbejderne fri. Men først og fremmest handler det om at vende tilbage til den måske vigtigste dyd som leder: den sunde fornuft. Vi har bl.a. interviewet fremsynede ledere som Jan Carlzon (SAS), Hanne Lindblad (CallMe), Thomas Harttung (Aarstiderne), Jan Wallander (Handelsbanken) og Michael Møllmann (NOVO Nordisk).

Læs en lille teaser fra forlaget her

Den kan købes hos Gyldendal Business eller hos os. Pris kr. 300,-

To vindere af Tina Monberg

To vindere henvender sig til alle, der vil vide mere om, hvordan man løser små og store konflikter.Den giver en lang række praktiske råd for den, som selv vil fungere som mediator, og bringer spændende cases fra danske og udenlandske virksomheder.

Bogen kan købes hos mediationcenter a/s

Pris kr. 499,95 + forsendelse

Presse udtalelser:

“To vindere henvender sig til alle, der vil vide mere om, hvordan man løser små og store konflikter. Den giver en lang række praktiske råd for den, som selv vil fungere som mediator. Bogen bringer spændende cases fra danske og udenlandske virksomheder, der med overraskende udbytte har anvendt mediation.”
– Merkonomen

“Der er tidligere kommet et par bøger på dansk om emnet, men denne virker som en udemærket grundbog om positiv konfliktløsning gennem medietion, der sobert gør rede for en tillokkende ‘to-vinders’ konfliktløsning.”
– Lektørudtalelse

“Bogen er et nyttigt redskab for enhver leder, der ønsker at blive bedre til at tackle konflikter blandt medarbejdere og kolleger.”
– Berit Harttung, Lederne.

Konfliktens redskaber af Tina Monberg

Denne bog åbner læserens øjne for en ny måde at tænke på konflikter på. Den giver praktiske anvisninger til, hvordan man opbygger et konfliktkoncept og viser, hvordan man involverer hele organisationen i arbejdet med konflikter.

Læs mere / køb bogen »»

Presse udtalelser:

“I bogen er der rigelig inspiration til at arbejde med konfliktfænomenet og skræddersy egen konfliktstrategi i virksomeden. …God Læsning af et stort inspirationsværk.”
– Bent Engelbrecht, Børsen

“Tina Monberg har skrevet en fremragende bog om konfliktløsninger. Bogen bør være obligatorisk læsning for virksomhedsledere.”
– Jens Graff, Erhvervsbladet

“Konfliktens redskaber angiver nogle nye veje, således at konflikter kan bruges positvt.”
– Jyllands Posten

“Den giver praktiske anvisninger til, hvordan man opbygger et konfliktkoncept og viser, hvordan man involverer hele organisationen i arbejdet med konflikter.”
– Jyllands Posten

“Interessant bog om et aktuelt emne i mange virsomheder og organisationer.”
– Carsten Nørby Sørensen, Lektørudtalelse

“Bogen kommer godt rundt om væsentlige udfordringer, som en virksomhed skal tage hånd om for at kunne opbygge en bevidst strategi for konflikthåndtering.”
– Signe Saxe Jessen, Center for konfliktløsning

Konflikthåndtering af Tina Monberg

Bogen giver nogle klare og enkle redskaber, som du kan bruge til at forebygge, at en konflikt eskalerer, og til at håndtere og løse de negative konflikter, der truer med at ødelægge arbejdspladsen.

Læs mere/køb bogen »»

Presse udtalelser:

“Bogen giver nogle enkle redskaber, som kan bruges til at forebygge, at konflikter eskalerer og til at løse konflikter, der truer med at ødelægge arbejdspladsen.”
– Louise Lund Petersen, Berlingske Tidende

“Bogen er krydret med spredte statistiske oplysninger om, hvor meget konflikter fylder i arbejdslivet.”
– Ellen Lind Jensen, Lektørudtalelse

Common Ground af Sascha Amarasinha, Gitte Larsen, Tina Monberg og Dorthe Steenberg

En kontroversiel debatbog fuld af konkrete forslag til, hvordan vi finder tilbage til det fortrængte feminine og dermed helheden i os selv, mellem os og med vores klode.

Verden har mistet kontakten med det feminine aspekt og dermed halvdelen af os selv. På alle niveauer lige fra det private til det globale lider vi under savnet af det empatiske og omsorgen.

Tiden er kommet til at tage konkrete skridt for at sikre, at det feminine igen bliver synligt og anerkendt. Det gælder både hos mænd og kvinder, og i business og livet Hvis ikke fortsætter skævvridningen i vores samfund mod ensidig konkurrence uden omtanke for helheden. Den ubalance, det skaber, er skyld i både finanskrisen og klimakrisen.

Men hvordan skal det gøres? Det har bogens forfattere sat sig for at undersøge. Gennem deres personlige historier, forskellige fagligheder og konkrete – til tider provokerende – forslag til forandring anviser de veje og muligheder til at skabe det NU, som kan bære os ind i fremtiden. En fremtid, som giver plads til, at mænd kan være mænd, kvinder kan være kvinder, og vi alle kan være mennesker både derhjemme og på arbejdspladsen.

Med andre ord: Common Ground.

Bogen kan købes hos mediationcenter a/s

© Copyright - tinamonberg.dk / design: dbyk.dk